انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه تربت حیدریه

آخرین نظرات
نویسندگان

اخبار استخدام وزارت آموزش و پرورش سال ۱۳۹۴

شنبه, ۵ ارديبهشت ۱۳۹۴، ۰۷:۰۳ ب.ظ

دریافت آگهی های استخدامی مهم در گوشی و ایمیل شما به محض انتشار، اینجا کلیک نمایید

ایران استخدام گام به گام تا زمان شروع به کار شما همراهتان خواهد بود


ایران استخدام لحظه به لحظه اخبار مرتبط با استخدامی آموزش و پرورش را در همین صفحه اطلاع رسانی خواهد کرد:
خبر ۴ اردیبهشت ۹۴: خبر رتبه‌بندی معلمان نیاز به تصویب در مجلس ندارد/ تاریخ آزمون استخدامی مشخص نیست
خبر ۲ اردیبهشت ۹۴: فانی در دیدار مدیران و معاونان آموزش و پرورش با رئیس مجلس کمبود ۴۰ هزار نیرو در آموزش و پرورش
خبر ۲ اردیبهشت ۹۴: آخرین وضعیت برگزاری آزمون استخدامی و تدوین آئین نامه‌های رتبه بندی معلمان
خبر ۲ اردیبهشت ۹۴: 
تعیین تکلیف استخدامی حق‌التدریسی‌ها در دستور کار امروز مجلس
خبر ۲ اردیبهشت ۹۴: سهمیه استخدامی ۵۰۰۰ نفری آموزش وپرورش / تجمع معلمان صنفی بود
خبر ۳۱ فروردین ۹۴: جذب فرهنگیان و استخدام فرزندان آنان در اولویت قرار دارد
خبر ۲۵ فروردین ۹۴: استخدام پنج هزار نیروی انسانی در دستور کار آموزش و پرورش
خبر ۲۴ فروردین ۹۴: دریافت مجوز استخدام در آموزش و پرورش
خبر ۲۳ فروردین ۹۴: آخرین جزییات از شرایط برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش
خبر ۲۲ فروردین ۹۴: مربیان پیش دبستانی و فرزندان فرهنگیان در اولویت جذب آزمون استخدامی تابستان قرار دارند
خبر ۲۰ فروردین ۹۴: اولویت استخدام آموزش و پرورش با فرزندان فرهنگیان است
خبر ۱۸ فروردین ۹۴: سهمیه مربیان پیش‌دبستانی در آزمون استخدامی آموزش‌ و پرورش
خبر ۱۷ فروردین ۹۴: معاون حقوقی وزارت آموزش و پرورش، پیگیر استخدام مربیان پیش دبستانی هستیم
خبر ۱۶ فروردین ۹۴: آزمون استخدامی آموزش و پرورش تابستان امسال برگزار می‌شود/ آغاز فعالیت پذیرفته‌شدگان از مهر ۹۵
خبر ۲۳ اسفند ۹۳: پی گیر پنج هزار ردیف استخدام هستیم
خبر ۲۱ اسفند ۹۳ :مربیان پیش‎دبستانی در اولویت استخدام آموزش و پرورش
خبر ۱۸ اسفند ۹۳: انتشار فراخوان آزمون استخدامی آموزش و پرورش ظرف یکماه آینده (برگزاری آزمون استخدامی ۵ هزار نفر در آموزش و پرورش در سال ۹۴)
خبر ۱۳ اسفند ۹۳: جذب فارغ التحصیلان برتر سایر دانشگاه ها در دانشگاه فرهنگیان برای تدریس از سال آینده
خبر ۱۰ اسفند ۹۳: کمبود ۱۲ هزار مربی پرورشی/ استخدام ۱۰۰۰ نفر در آموزش و پرورش طی سال آینده

خبر ۴ اردیبهشت ۹۴: خبر رتبه‌بندی معلمان نیاز به تصویب در مجلس ندارد/ تاریخ آزمون استخدامی مشخص نیست

محمد فاضل مدیر کل دفتر وزارتی آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، و در پاسخ به این پرسش که آیا رتبه‌بندی معلمان نیاز به تصویب در مجلس دارد، اظهار داشت: در خصوص نظام رتبه‌بندی معلمان آنچه که مطرح است اگر در دولت تصویب شود کفایت می‌کند و دیگر نیازی به تصویب در مجلس نیست.
وی افزود: به جهت اینکه در کارها تسریع شود نمایندگان مجلس نیز از این بابت با ما همراه هستند تا نظام رتبه‌بندی معلمان زودتر به جریان اجرا برسد. اینکه جزئیات رتبه‌بندی در دولت مصوب شود دیگر نیازی به تصویب در مجلس ندارد و این نظام از اول مهر ۹۴ اجرایی می‌شود.
فاضل در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه آیا تاریخ برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش مشخص شده است، خاطرنشان کرد: خیر، هنوز تاریخی مشخص نشده است؛ قطعاً اگر جزئیات آن مشخص شود از طریق رسانه‌ها این موضوع اطلاع‌رسانی می‌شود.
مدیر کل دفتر وزارتی آموزش و پرورش تأکید کرد: موضوع برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش فعلاً در همین حد است که در تابستان امسال این آزمون برگزار خواهد شد.
وی در خصوص اینکه مجوز برگزاری آزمون توسط آموزش و پرورش دریافت شده است یا خیر، تصریح کرد: پیگیر کار هستیم.


خبر ۲ اردیبهشت ۹۴: فانی در دیدار مدیران و معاونان آموزش و پرورش با رئیس مجلس کمبود ۴۰ هزار نیرو در آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، علی اصغر فانی عصر امروز در دیدار با رئیس مجلس شورای اسلامی و با حضور مدیران کل آموزش و پرورش سراسر کشور افزود: سال گذشته حدود ۲۵ هزار نفر از کارکنان آموزش و پرورش سراسر کشور بازنشسته شدند و در این حال در سال تحصیلی ۹۴ ـ‌ ۹۳ دویست هزار نفر به تعداد دانش آموزان کشور اضافه شد که فقط همین میزان دانش آموز جدید مستلزم افزایش ۱۵ هزار نفری تعداد نیروی انسانی آموزش و پرورش است که با توجه به تعداد افراد بازنشسته شده در سال گذشته در مجموع هم اکنون به ۴۰ هزار نیروی انسانی جدید نیاز داریم.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: این در حالی است که قرار است نخستین نیروی انسانی جدید در سال ۱۳۹۵ به آموزش و پرورش وارد شود.
وی گفت: به منظور کاهش هزینه های آموزش و پرورش بیشتر از ۲۰ درصد پرداخت حق التدریسی کاسته شده است که توانسته ایم از این طریق یک هزار میلیارد تومان در هزینه های خود صرفه جویی کنیم.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ساماندهی و بهسازی منابع انسانی از سیاست‌های اصلی آموزش و پرورش است افزود: یک میلیون نفر از کارکنان دولت هم اکنون در آموزش و پرورش شاغل هستند که از این نظر آموزش و پرورش از بزرگ‌ترین دستگاه‌های کشور است به همین خاطر استفاده بهینه از نیروی انسانی و به‌روزرسانی سطح آنان از سیاست‌های جدی ماست.
فانی با بیان اینکه توسعه و مشارکت در آموزش و پرورش از رویکردهای جدی این وزارتخانه است گفت: هم اکنون حدود ۴۰ هزار دانش آموز را در مدارس غیردولتی سازماندهی کرده‌ و بدین ترتیب با پرداخت معادل یک سوم هزینه های مدارس دولتی این تعداد دانش آموز را تحت پوشش قرار داده ایم.
وی افزود: به مشارکت گذاشتن مراکز آموزشی با مؤسسات باتجربه آموزشی کشور از اقدامات بسیار مفید است که نخستین بار در تاریخ آموزش و پرورش کشور از ظرفیت بخش غیردولتی هم استفاده شد.
وزیر آموزش و پرورش گفت: تمرکززدایی در آموزش و پرورش هم از سیاست‌های جدی ماست زیرا آموزش و پرورش دستگاهی به شدت تمرکزگراست و برای تمرکززدایی در این بخش اقداماتی صورت داده ایم اما به نتیجه قطعی نرسیده ایم.
فانی افزود: عملیاتی کردن بودجه آموزش و پرورش به منظور افزایش بهره وری منابع هم از سیاست‌ها و رویکردهای جدی ماست.
وی اضافه کرد: به ارتقای کیفیت مدیریت آموزشگاهی کشور نیز اهتمام داریم و معتقدیم که با مدیران توانمندتر می توانیم بهره وری را بالا ببریم و خوشبختانه در سال ۱۳۹۴ اجرای برنامه تعالی مدرسه را در ۵۷۰۰ مدرسه کشور آغاز کرده ایم و پیش بینی می کنیم با ادامه این برنامه بتوانیم مدارس را اساسی‌تر و استانداردتر اداره کنیم.
فانی افزود: هم اکنون بیش از ۱۳ میلیون دانش آموز در کشور داریم که از این میزان مسئولیت ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار دانش آموز با مدارس دولتی با در اختیار داشتن یک میلیون کارمند است و این در حالی است مدارس غیردولتی با بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نیروی انسانی بقیه دانش آموزان کشور را پوشش می‌دهند.
وزیر آموزش و پرورش گفت: در سال ۱۳۹۴ سی و هشت هزار نفر از کارکنان آموزش و پرورش سراسر کشور بازنشسته می شوند.
وی افزود: هم اکنون به ازای هر دو معلم یک نیروی پشتیبانی در آموزش و پرورش وجود دارد که این، نسبت مناسبی نیست.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه دو بخش آموزش و بهداشت در کشورهای مختلف دنیا به عنوان دو برنامه اساسی همواره مورد توجه است گفت: در دولت یازدهم خوشبختانه به بخش بهداشت توجه شده و مجلس شورای اسلامی نیز به بهداشت رسیدگی خوبی کرده است و امیدواریم تصمیم خوبی که مجلس شورای اسلامی برای بخش بهداشت گرفته است برای بخش آموزش کشور هم اتخاذ کند.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: اجرای سند تحول آموزشی کشور به اعتبار فوق العاده نیاز دارد و بدون منابع لازم قادر به تحول بخش آموزشی کشور نیستیم.
وی همچنین از رئیس مجلس شورای اسلامی درخواست کرد که قانون مدارس غیردولتی کشور که هم اکنون دوره آموزشی‌اش مجدد تمدید شده است و این تمدید تا مرداد ماه امسال ادامه دارد دوباره تمدید و در صورت امکان دائم شود.


خبر ۲ اردیبهشت ۹۴: آخرین وضعیت برگزاری آزمون استخدامی و تدوین آئین نامه‌های رتبه بندی معلمان

خبرگزاری تسنیم: مدیرکل دفتر وزارتی آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه آئین نامه اجرایی رتبه‌بندی در حال تنظیم است و پس از آن جهت اجرای مدارس و مناطق ابلاغ می‌شود، گفت: پس از اخذ مجوز کتبی از سازمان مدیریت،‌ضوابط و جزییات آزمون استخدامی اعلام خواهد شد.
محمد فاضل در گفت‌‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در خصوص آزمون استخدامی وزارت آموزش‌وپرورش اظهار داشت:‌ این آزمون انشاءالله در تابستان امسال برگزار می‌شود.
وی در پاسخ به این پرسش « مجوز کتبی آزمون استخدامی از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی ریاست جمهوری صادر شده است؟» افزود: اعطای مجوز به صورت شفاهی اعلام شده است اما هنوز مجوز کتبی ابلاغ نشده است. به محض اینکه مجوز کتبی را از سازمان مدیریت اخذ کنیم، جزئیات و دستورالعمل‌های آزمون استخدامی را ابلاغ خواهیم کرد.
مشاور وزیر آموزش‌وپرورش و مدیرکل دفتر وزارتی در پاسخ به این پرسش « نیروهای شرکتی و مربیان پیش دبستانی در این آزمون استخدامی در اولویت هستند؟» بیان کرد:‌ هنوز جزئیات دقیق اعلام نشده است، بنابراین نمی‌توان اظهار نظر قطعی کرد اما قرار است تا فرزندان فرهنگیان، مربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی در اولویت باشند.
فاضل در خصوص آخرین وضعیت تدوین جزئیات و آئین نامه‌‌های طرح رتبه بندی معلمان اظهار داشت:‌ آئین نامه اجرایی طرح رتبه‌بندی در حال تنظیم است و پس از آن جهت اجرای مدارس و مناطق ابلاغ می‌شود.
وی افزود:‌ فراخوانی را به منظور اعلام نظرات فرهنگیان درخصوص رتبه بندی اعلام کرده‌ایم و از فرهنگیان تقاضا داریم تا پیشنهادات و نظرات خود را در رابطه با این طرح عنوان کنند تا بتوانیم آئین نامه اجرایی را بر اساس نظرات فرهنگیان تدوین کنیم.
مشاور وزیر آموزش‌وپرورش و مدیرکل دفتر وزارتی در پاسخ به این پرسش «‌کار تدوین آئین نامه اجرایی طرح رتبه بندی چه زمانی به پایان می‌رسد؟» عنوان کرد: امیدواریم هر چه زودتر کار تدوین آئین نامه‌های اجرایی به نتیجه برسد اما از آنجاییکه باید بخشی از کار در دولت تدوین شود از زمان بندی اجرای کار در دولت اطلاعی نداریم.


خبر ۲ اردیبهشت ۹۴: تعیین تکلیف استخدامی حق‌التدریسی‌ها در دستور کار امروز مجلس

جلسه علنی مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش به ریاست علی لاریجانی آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز طرح اصلاح موادی از قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان، طرح استفساریه قانون الحاق دو تبصره به ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق‌التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش و نیز طرح اصلاح موادی از قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز را در دستور کار خود دارند.

همچنین طرح بانگری مقررات اداری و استخدامی شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور نیز در جلسه علنی امروز مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.


خبر ۲ اردیبهشت ۹۴: سهمیه استخدامی ۵۰۰۰ نفری آموزش وپرورش / تجمع معلمان صنفی بود

محمد تقی‌ زاده گفت :سهمیه استخدامی ۵۰۰۰ نفری برای ۱۱ استان درکشوررا در مقطع ابتدایی پیش رو داریم که قطعا بیشترین سهمیه هم ازآن خوزستان خواهد بود.
محمد تقی‌ زاده مدیرکل آموزش و پروش خوزستان در گفتگو با اهوازنوین در خصوص تجمع معلمان در مقابل ساختمان آموزش و پرورش استان اظهار داشت: معلمان خواسته هایشان صنفی بود و تقاضادارندکه حقوقشان با سایر بخش های دولت همسان باشد و دیگری در خصوص مطالباتشان که از دو سال گذشته هنوز پرداخت نشده است هستند که اگر رسانه ها بخواهند با زاویه ای بدبینانه به این مسئله بپردازند منصفانه نیست و تا به الان هم غیر از این موضوع در این تجمعات مسئله دیگری مشاهده نشده است که رسانه ها بخواهند سوء استفاده نمایند .

مدیرکل آموزش و پروش خوزستان در ادامه افزود :دراخرین جلسه ای که با حضور وزیر آموزش و پرورش با مدیران کشور داشتیم تصمیم قطعی وزیر آموزش و پرورش و رئیس جمهور این هست که در اولین فرصت مشکلات معلمین را مرتفع کنند ومطالبات دو سال گذشته معلمان را پرداخت کنند که آموزش و پروش خوزستان نشست هایی را هم بانمایندگان همکاران برپا نمودیم وقول نهایت تلاش راجهت ارائه مطالباتشان دادیم .

تقی زاده با بیان اولویت های پیش رو آموزش و پروش گفت:در حال حاضر بر دو بخش متمرکز شده ایم یکی بحث کلاس های تقویتی است به ویژه در پایه سوم متوسط که شاخص ارزیابی در سطح ملی بر اساس این پایه تحصیلی است.

وی ادامه داد:برای کنکور کلاس های فراگیر و در سطح تمامی شهرستان های استان برگزار کرده ایم و توجه خاصی نیز به این موضوع خواهیم داشت.

تقی‌ زاده با اشاره به سوء استفاده رسانه های خارجی در خصوص تجمع معلمان در مقابل ساختمان آموزش و پرورش استان گفت :رسانه های خارجی متاسفانه همیشه با نیت سو به این مسائل نگاه کرده اند و برداشت های غلط را اشاعه دادند واین ها از کنترل ما خارج است .

مدیرکل آموزش و پروش خوزستان درخصوص کمبود نیرو در دوره ابتدایی تصریح کرد : سهمیه استخدامی ۵۰۰۰ نفری برای ۱۱ استان درکشوررا در پیش داریم که استان خوزستان بیشترین کمبود را دارد وقطعا بیشترین سهمیه هم ازآن این استان خواهد بود.

وی در ادامه افزود : اقدام خوبی که در این استخدامی انجام خواهد شد در اولویت قرار دادن فرزندان معلمان جهت استخدام آموزش و پرورش است .


 خبر ۳۱ فروردین ۹۴: جذب فرهنگیان و استخدام فرزندان آنان در اولویت قرار دارد

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، بطحائی در نشست با معاونین و مسئولان پشتیبانی آموزش و پرورش استان خراسان شمالی با تاکید بر کاهش هزینه ها و افزایش منابع در این وزارت،افزود: باید در امور جاری هزینه ها را کاهش داده و به تناسب آن در آمد ها را افزایش دهیم.
وی گفت: مطالعات طرح افزایش درآمد و منابع انجام شده و هم اکنون فرصت هایی در تهران موجود بوده و در حال استفاده است و در این قالب حسابی به نام عدالت آموزشی ایجاد شده تا بخشی از منابع و درآمد ها را به این حساب انتقال دهیم.
وی با تاکید بر ایجاد تغییر در روش ها و افزایش درآمد ها و کاهش هزینه ها،یادآور شد: باید با تلاش های اساسی منابع جدیدی به دست بیاوریم.
بطحائی در ادامه افزود:جذب فرهنگیان و استخدام فرزندان آنان در اولویت قرار دارد.
وی با تاکید بر این که معلمان در طرح رتبه بندی باید صبوری کنند،گفت: رتبه بندی که هم اکنون در ذهن معلمان است و آن را نقد می کنند، این طرحی نیست که در دستور تصویب قرار دارد.
معاونت پشتیبانی وتوسعه مدیریت وزارت آموزش وپرورش با بیان این که طرح رتبه بندی معلمان فرصت بسیار ارزشمندی برای این قشر است،افزود: شاخص های که در این طرح اعمال می شود همان وظایفی بوده که معلمان در حال انجام آن هستند و این در حالیست که بیش از ۹۰ درصد معلمان ،شامل رتبه یک این طرح خواهند شد.
وی با اشاره به تاسیس شرکت کارگذاری اقتصادی و رفاهی معلمان گفت: این شرکت امور مربوط به مسائل رفاهی ،بیمه ای و درمان معلمان را انجام داده ، امیدواریم این شرکت گره های اداری را به عنوان بخش خصوصی بازگشایی کند.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز در این جلسه اظهار کرد: فرهنگیان این استان در طرح بیمه طلایی دچار مشکلاتی هستند و خراسان شمالی تنها استانی است که درگذشته سهم حق بیمه دولت را هم به مدت ۱۹ ماه از حقوق فرهنگیان کسر کرده است.
سید محمد لنگری با تاکید بر پرداخت فاز دوم تسهیلات به فرهنگیان، ادامه داد: پرداخت تسهیلات در مرحله اول ثاتیر گذار بود و اثر بخشی بسیاری داشت.
وی با بیان این که ساماندهی نیرو، با توجه به کمبود ۶۰۰ نفر طی سال تحصیلی آینده به راحتی امکان پذیر نیست،افزود: استان دغدغه فراوانی در کمبود نیروی انسانی دارد.


خبر ۲۵ فروردین ۹۴: استخدام پنج هزار نیروی انسانی در دستور کار آموزش و پرورش

قزوین- ایرنا- رییس مرکز برنامه ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزیر آموزش و پرورش گفت: در توافقی با معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری استخدام پنج هزار نفر در آموزش و پرورش در دستور کار است.
به گزارش ایرنا، خسرو نظری روز سه شنبه در جمع معاونین و مدیران نواحی مختلف آموزش و پرورش استان قزوین افزود: در صورت عملیاتی شدن این توافق، پذیرفته شدگان آزمون استخدامی از طریق دانشگاه فرهنگیان آموزش های لازم را برای کسب مهارت حرفه ای و صلاحیت معلمی دریافت و سپس جذب آموزش و پرورش می شوند.
وی سال تحصیلی جاری را یکی از منحصر بفردترین دوره های تحصیلی در کشور دانست و گفت: امسال برای اولین بار شاهد افزوده شدن ۲۰۰ هزار دانش آموز ابتدایی به مجموعه آموزش و پرورش، خروج ۲۵ هزار نیروی بازنشسته و کاهش ۲۵ درصدی حق التدریس ها براساس عملکرد خرداد ۹۳ بودیم.
نظری ادامه داد: تمام این اقدامات و دستاوردها در سایه اتحاد، همدلی و هماهنگی کارکنان شکل گرفت و در واقع تبلور شعار رهبر معظم انقلاب مبنی بر مدیریت جهادی بود.
این مسوول از تدوین و عملیاتی کردن نظام جامع برنامه ریزی خبر داد و گفت: این برنامه از سطح ستاد تا مدرسه را در بر می گیرد و حاصل آن نیز جمع کردن تمام برنامه های پراکنده ای است که شاید در برخی مواقع حتی در تناقض با یکدیگر قرار می گرفتند و در نهایت به عنوان ساختار در معاونت ها، مراکز و ستادها اجرا خواهد شد.
نظری در ادامه تمرکز زدایی و تفویض اختیارات به استانها را از سیاست های اصلی وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد و افزود: میزان تراکم نیروی انسانی، نقل و انتقالات و سایر موارد در این زمینه مربوط به خود استان ها است و وزارتخانه نباید خود را درگیر تمام مسایل استانها کند.
وی، نگهداری و ارتقای سرمایه انسانی را از عمده ترین مسایل آموزش و پرورش دانست و اعلام کرد: یکی از سیاست های ما در راستای جلوگیری از نقل و انتقال معلمان، انتخاب دانشجویان دانشگاه فرهنگیان از بوم برای بوم است تا دانشجو پس از دانش آموختگی در همان بومی که پذیرش شده است بکار گرفته شده و زمینه ماندگاری نیروی انسانی در محل خدمت خود فراهم شود.
نظری درباره کلاس های چندپایه نیز گفت: براساس جدول صفحه شش ساماندهی نیروی انسانی، در کلاس های چندپایه امسال تغییراتی بوجود آمده است و انتظار داریم به سمت کیفیت بخشی و عدالت آموزشی مورد انتظار حرکت کند.
وی درباره مجتمع های آموزشی عشایری و روستایی نیز گفت: در حال حاضر ۲۹ هزار نفر نیروی انسانی تنها در بخش اجرایی این مجتمع های آموزشی فعالیت می کنند درحالیکه با منحل کردن این مجتمع ها و آزادسازی بخش زیادی از این تعداد نیرو می توان کمبود نیروی انسانی را جبران کرد.
نظری حذف معلم راهنما و یا ناظر آموزشی را یکی از اقدامات نادرست طی چند سال گذشته ذکر کرد و گفت: تلاش می کنیم معلم راهنما را مجددا در آموزش و پرورش کشور احیا کنیم.
وی عملکرد آموزش و پرورش را در زمینه هوشمند سازی مدارس ضعیف ارزیابی کرد و افزود: هوشمندسازی مدارس و توسعه فناوری نباید از مقطع متوسطه آغاز شود بلکه باید در دوره ابتدایی زمینه ای را فراهم کنیم که دانش آموز پس از اینکه به سطحی از توانایی آموزشی دست یافت، توسط خانواده و به عنوان یک نیاز پیگیر شود.
نظری اظهار کرد: از این رو اعتباری برای توسعه فناوری، هوشمندسازی پایه ششم و تعلیم درس کار و فناوری اختصاص می یابد تا تحرکی در این زمینه ایجاد شود.
وی از اجرای طرح تبلت برای دانش آموزان از سال تحصیلی آینده خبر داد و گفت: این طرح از سال جدید در تمام کشور بصورت پایلوت با حداقل اعتبارات مالی اجرا خواهد شد.
نظری اضافه کرد: در این طرح به اندازه نیاز هر واحد آموزشی تبلت ها در اختیار مدارس پایلوت قرار خواهد گرفت تا پس از سنجش میزان بازدهی و در صورت موفقیت در سراسر کشور اجرا شود.
وی طرح تبلت را هم راستا با طرح هوشمندسازی مدارس دانست و بیان کرد: این ایده می کوشد با تکیه بر فناوری های روز در فرایند آموزش نقش آفرین باشد تا نیازهای آینده جامعه به این فناوری پاسخ داده شود.
رییس مرکز برنامه ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش در ادامه بر استفاده از ظرفیت مشارکت های مردمی در توسعه و تعالی آموزش و پرورش تاکید کرد.
بیش از ۱۲ میلیون و ۶۰۰ هزار دانش آموز در مدارس کشور تحصیل می کنند.


خبر ۲۴ فروردین ۹۴: دریافت مجوز استخدام در آموزش و پرورش 

وزیر آموزش و پرورش از دریافت مجوز استخدام نیروی انسانی در این وزارتخانه خبر داد و گفت: این آزمون با نظارت سازمان سنجش و آموزش و پرورش برگزار می‌شود.

به گزارش مهر علی‌اصغر فانی امروز در همایش «یاس مهربانی» ، در جمع خبرنگاران از دریافت مجوز استخدام نیروی انسانی آموزش و پرورش خبر داد و گفت: مجوز استخدام صادر شده و زمان آن مشخص است.

وی افزود: آزمون استخدامی آموزش و پرورش توسط سازمان سنجش در این وزارتخانه برگزار می‌شود. مجوز استخدام شفاهاً داده شده است و دیروز پیگیر شدیم تا کتباً ابلاغ شود و به زودی دستورالعمل آن صادر می‌شود.

فانی تصریح کرد: همه جزئیات استخدام نیروی انسانی در آموزش و پرورش و دستورالعمل ابلاغی خواهد آمد.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: بر حسب نیاز نیروی انسانی و با توجه به جنسیت، رشته و جایگاه جغرافیایی آموزش و پرورش، توزیع نیازها را اعلام و آزمون را برگزار می‌کنیم.

وی اظهار کرد: افرادی که در آموزش و پرورش پذیرفته می‌شوند، یک سال باید در دانشگاه فرهنگیان، آموزش معلمی ببینند و پس از آن به استخدام درمی‌آیند. همچنین رشته‌ها و اولویت‌ها مشخص شده است و جزئیات آن در دستورالعمل اعلام می‌شود.


خبر ۲۳ فروردین ۹۴: آخرین جزییات از شرایط برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش

نعمت‌الله موسی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در خصوص استفاده از ظرفیت ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان و جذب فارغ‌التحصیلان سایر دانشگاه‌ها در آموزش‌ و پرورش اظهار داشت: یکی از برنامه‌های اصلی دانشگاه فرهنگیان در سال ۹۴ تدارک شرایط لازم برای استفاده از ظرفیت ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه است که طبق این ماده می‌توان در شرایط ضروری از فارغ‌التحصیلان سایر دانشگاه‌ها در آموزش‌ و پرورش بهره‌مند شد.
وی افزود: نوعی ظرفیت مشارکتی بین دانشگاه فرهنگیان و سایر دانشگاه‌ها برای تربیت نیروی انسانی وجود دارد که این ظرفیت مشارکتی، مرحله‌ای است بدین شکل که دانشگاه‌‌ها در برخی رشته‌ها فعالیت خود را انجام داده و افرادی را در دوره کارشناسی فارغ‌التحصیل می‌کنند و آموزش‌وپرورش از میان این فارغ‌التحصیلان اقدام به جذب نیرو می‌کند و در دانشگاه فرهنگیان دوره یک ساله مهارت‌‌های تعلیم و تربیت را به این افراد آموزش داده و آن‌ها را وارد فرآیند فعالیت در آموزش‌ و پرورش می‌کنیم.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرهنگیان گفت: برای عملیاتی شدن ظرفیت ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان به دو تا ۳ پیش‌نیاز، احتیاج داریم. نخستین پیش‌نیاز این است که هم‌اکنون برای برگزاری چنین دوره‌ای برنامه مصوبی نداریم و برنامه‌های قدیمی‌تر مانند دوره مهارت‌های یک ساله تعلیم و تربیت مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، مدت زیادی از آن گذشته و با تحولات اخیر به ویژه سند تحول بنیادین آموزش‌ و پرورش سازگار نیست و اگر بخواهیم آن را اجرایی کنیم باید بازنگری اساسی شود.
** نیاز به تدوین برنامه جدید برای آموزش صلاحیت‌های معلمی هستیم
موسی‌پور ادامه داد: رویکرد دانشگاه فرهنگیان شایسته‌محوری است و آموزش شایسته محور با آموزش‌های مهارتی سابق تفاوت‌هایی دارد به همین دلیل نیاز داریم تا برنامه تازه‌ای را تولید کنیم که این برنامه صلاحیت‌های معلمی را طی یک دوره یک ساله با تمرکز بر رویکرد عمل‌گرایی کنونی دانشگاه ارائه می‌کند. بر این اساس نخستین اقدامی که انجام داده‌ایم این است که تیمی از متخصصان مربوطه را دور هم جمع کرده‌ایم تا بتوانند برنامه یک ساله را تدوین کنند و در این رابطه پیش‌نویسی تهیه شده و در حال بررسی است تا پس از آن در شورای برنامه‌ریزی دانشگاه و شورای عالی آموزش‌وپرورش مورد بحث و بررسی قرار ‌گیرد و بعد از تصویب نخستین الزام اجرایی فراهم می‌شود.
** امکانات محدود پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان برای برگزاری دوره آموزشی
وی با اشاره به این‌که الزام دوم فراهم کردن امکانات اجرایی برای پذیرش تعدادی از متقاضیان است، گفت: این تعداد بر اساس برنامه‌های وزارت آموزش‌ و پرورش حدود ۵ هزار نفر است. البته به برخی از تصمیم‌گیری‌ها نیاز داریم به عنوان مثال آیا دوره‌های آموزشی ‌شبانه‌روزی باشند یا خیر. همچنین به تدارک امکانات نیاز داریم هم اکنون تعداد معدودی از پردیس‌ها امکانات لازم را دارند تا بتوانند چنین دوره‌ای را ارائه دهند بنابراین بایدامکانات را فراهم کنیم.
** تا مهر ‌شرایط لازم برای تربیت ۵ هزار نیرو فراهم می‌شود
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرهنگیان بیان کرد: به جابه‌جایی امکانات نیاز داریم چرا که هم اکنون ظرفیت دانشگاه فرهنگیان به طور کامل به تربیت دانشجوی لیسانس اختصاص دارد بنابراین باید ظرفیت را افزایش دهیم و کمیته‌های استانی هیئت امنا فعال شوند البته این اقدامات در دست اجراست و تا مهر باید شرایط لازم برای تربیت ۵ هزار نیرویی که قرار است در آموزش‌ و پرورش جذب شوند، فراهم شود.
** شرایط برگزاری آزمون استخدامی آموزش‌ و پرورش
موسی‌پور افزود: پیش نیاز دیگر شرایط و نحوه پذیرش ۵ هزار نفر در آموزش‌ و پرورش است. این تعداد نیرو از طریق آزمون جذب خواهند شد و باید مشخص شود که این آزمون چگونه، در چه تاریخی و با چه محتوایی برگزار خواهد شد؟ آیا آزمون صرفاً کتبی باشد یا مصاحبه نیز داشته باشیم، هم‌اکنون در حال بررسی این مراحل هستیم و شرایط برگزاری آزمون هنوز کاملاً مشخص نیست. پیشنهادهایی از سوی دانشگاه فرهنگیان مطرح شده است که باید در مراجع سیاستگذاری تصویب شود.
** دوره آموزشی متقاضیان جذب در دانشگاه فرهنگیان باید تا ۱۵ مرداد برگزار شود
وی ادامه داد:‌زمان برگزاری آزمون استخدامی هنوز به طور دقیق مشخص نیست. زمان برگزاری دوره آموزشی نیز بر اساس تدارکات اولیه به این صورت است که ۶ هفته قبل از شروع مدارس باید دوره آموزشی آغاز شود چرا که این افراد باید کار عملیاتی را در مدارس طی کنند و وقتی وارد مدارس می‌شوند باید پیش نیاز آموزشی لازم را کسب کرده باشند بنابراین این دوره لزوماً باید تا ۱۵ مرداد اجرایی شود و اگر با تأخیر همراه باشد دوره کارآموزی این افرد که باید یک ساله باشد ممکن است با مشکلاتی مواجه شود.
** رشته‌های مورد نیاز در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرهنگیان در پاسخ به این پرسش که رشته‌های آزمون استخدامی آموزش و پرورش چیست؟‌ گفت: نیازها توسط مرکز نیروی انسانی آموزش‌ و پرورش مشخص شده همچنین محل‌های که به این رشته‌ها نیاز دارند نیز مشخص شده است اما هنوز در مراجع سیاستگذاری به تصویب نرسیده و نهایی نشده است.
موسی‌پور اظهار داشت:‌رشته‌های فنی در این آزمون مورد نیاز است. یکی از سیاست‌ها که باید به تصویب برسد این است که آیا این دوره متمرکز بر آموزش تعلیم و تربیت است یا مبتنی بر آموزش بین رشته‌ای است؟ اگر مبتنی بر آموزش است که ما معتقدیم، تفاوتی ندارد افراد در چه رشته‌های هستند، یعنی اگر فارغ‌التحصیل رشته فنی و حرفه‌ای، علوم پایه یا علوم انسانی باشند، آموزش‌ها را هر دانشگاهی از جمله دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی می‌تواند عرضه کند.
وی افزود: اگر قرار باشد دوره آموزشی به صورت تخصصی یا آمیخته باشد در چنین شرایطی تقسیم کار خواهیم داشت و دانشگاه تربیت دبیری شهید رجایی آموزش‌های لازم را برای برخی رشته‌ها و دانشگاه فرهنگیان نیز آموزش‌های لازم را برای رشته‌های دیگر خواهد داشت.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرهنگیان با اشاره به این‌که یکی از اقدامات اساسی در سال ۹۴ گشایش مسیر تربیت نیروی انسانی برای آموزش و پرورش است،‌ بیان کرد: دانشگاه فرهنگیان هم اکنون ظرفیت‌های خوبی دارد اما این ظرفیت‌‌ها سبب نمی‌‌شود که از مشارکت سایر دانشگاه‌ها بهره‌مند نشویم.
موسی‌پور ادامه داد:‌ به هر حال دانشگاه فرهنگیان مرکزی است با بیش از یک هزار نفر مدرس دارای تجربه اما این بدین معنا نیست که می‌توانیم تمام کار را انجام دهیم،‌ در عمل هر سال بیش از ۵ هزار نفر مدرس، هر ترم در دانشگاه فرهنگیان تدریس می‌کنند و این یعنی مشارکت بخش عظیمی از دانشگاه‌های کشور در دانشگاه فرهنگیان وجود دارد.
وی ادامه داد:‌ تجربه دانشگاه فرهنگیان در آموزش‌های تربیتی تجربه ارزشمندی است و این دانشگاه می‌تواند کار را به تنهایی دنبال کند اما از کمک سایر متخصصانی که در دانشگاه‌های دیگر هستند، بهره خواهیم برد.


 خبر ۲۲ فروردین ۹۴: مربیان پیش دبستانی و فرزندان فرهنگیان در اولویت جذب آزمون استخدامی تابستان قرار دارند

علی اصغر فانی در گفتگوی اختصاصی باخبرگزاری صدا و سیما (واحد مرکزی خبر)درشهرستان آران و بیدگل با اشاره به جذب پنج هزار نیروی استخدامی در چند ماه آینده در آموزش و پرورش گفت: این نیروهای از دارندگان مدرک کارشناسی رشته های مختلف هستند و از طریق آزمون جذب می شوند.
وی افزود: پذیرفته شدگان در آزمون استخدامی یک دوره یکساله را برای تعلیم روش های تدریش در دانشگاه فرهنگیان سپری میکنند و سپس جذب آموزش و پرورش می شوند.
وزیر آموزش و پرورش بااشاره به توزیع نامناسب و نا متوازن نیروی انسانی در آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر هیچگونه کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش وجود ندارد .
وی افزود : در برخی از مناطق تورم نیرو و در برخی از مناطق به نسبت جنسیت ، رشته، تخصص و موقعیت جغرافیایی کمبود وجود دارد.
فانی گفت:سیاست آموزش و پرورش بر بومی سازی در آموزش و پرورش است و طبق این سیاست اولین گروه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان بهمن سال گذشته با تاکید بر سیاست بومی سازی وارد مراکز تربیت معلم شدند.


 خبر ۲۰ فروردین ۹۴: اولویت استخدام آموزش و پرورش با فرزندان فرهنگیان است

به گزارش خبرگزاری فارس از نطنز، علی‌اصغر فانی عصر امروز در جمع فرهنگیان نطنز اظهار کرد: به زودی اطلاعیه استخدام ۵ هزار نفر نیرو در آموزش و پرورش منتشر می‌شود و پس از برگزاری آزمون، قبول‌شدگان با گذراندن یک سال مهارت معلمی در مدارس مشغول فعالیت می‌شوند.
وی افزود: در استخدام این ۵ هزار نفر، فرزندان فرهنگیان در اولویت استخدام قرار دارند زیرا اعتقاد داریم فرزندان معلمین با فرهنگ آموزش و پرورش آشناتر هستند.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در بحث برنامه‌های این وزارتخانه، بومی‌پذیری در به کارگیری نیروی انسانی را شروع کردیم و اولین سری دانشجویان در ۱۰۰ پردیس فرهنگیان و با دید بومی مشغول تحصیل هستند زیرا اعتقاد داریم ماندگاری نیروی بومی بهتر و بیشتر است.
وی خاطرنشان کرد: در آخرین روزهای سال ۹۳ و آخرین جلسه هیئت دولت رتبه معلمی به تصویب رسید.
فانی ادامه داد: این مصوبه که در آن حقوق فرهنگیان از ۱۷۵ هزار تومان تا ۷۰۰ هزار تومان اضافه خواهد شد باید برای آن شاخص‌هایی را تعیین کنیم و به استناد این شاخص‌ها معلمین به ۵ رتبه مقدماتی، پایه، ارشد، خبره و عالی تقسیم می‌شوند.
وی افزود: دولت، وزارت آموزش و پرورش را مکلف کرد که این شاخص‌ها را تعریف کند و ما از فرهنگیان می‌خواهیم اگر پیشنهادهایی را در این رابطه دارند به ما منعکس کنند.
وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: البته در تعریف شاخص‌ها در بحث رتبه‌بندی معلمی باید متناسب با کار معلمی باشد.
مثلاً شاخص‌هایی مانند روش‌های تدریس، تألیف‌ها، تحقیق‌ها و تمام زحماتی که همکاران می‌کشند در قالب شاخص‌ها تعریف خواهد شد.
وی در پایان گفت: پرونده‌ها به سرعت بررسی و احکام آن در سال ۹۴ صادر خواهد شد و ما در بحث رتبه‌بندی به دو موضوع انگیزه و مهارت‌های حرفه‌ای معلمین توجه ویژه داریم که ان‌شاءالله با اجرای این طرح عظیم تحولی در شایستگی‌ها و همچنین مهارت فرهنگیان ایجاد خواهد شد.
به گزارش فارس، وزیر آموزش و پرورش هم‌اکنون به زیارت امامزاده آق‌علی عباس بادرود رفته و دقایقی دیگر در جمع فرهنگیان بادرود سخنرانی خواهد نمود.


 خبر ۱۸ فروردین ۹۴: سهمیه مربیان پیش‌دبستانی در آزمون استخدامی آموزش‌ و پرورش

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم،‌ آموزش‌وپرورش امسال آزمون استخدامی برای جذب ۵ هزار نیرو برگزار خواهد کرد که مذاکرات لازم برای جذب مجوز استخدام این تعداد نیرو در حال انجام است.
علی‌اصغر فانی وزیر آموزش‌وپرورش سال گذشته در حاشیه مراسم افتتاح مجلس دانش‌آموزی در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم درخصوص جذب فارغ التحصیلان سایر دانشگاه‌ها در آموزش‌وپرورش گفت:‌ساسنامه دانشگاه فرهنگیان ملاک عمل ما است و بر اساس این اساسنامه دو نوع مدل پذیرش معلمان وجود دارد. در مدل نخست، داوطلبان دیپلم در دانشگاه فرهنگیان جذب می‌شوند و طی یک دوره چهارساله تحصیل در این دانشگاه به عنوان معلم فعالیت می‌کنند.
به گفته وی، طبق اساسنامه دانشگاه فرهنگیان روش دومی برای جذب معلم وجود دارد که طبق ماده ۲۸ اساسنامه این دانشگاه آموزش و پرورش در کنار جذب فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان می‌تواند از فارغ التحصیلان سایر مؤسسات آموزش عالی با برگزاری آزمون پذیرش نیرو کند. برای این افراد دوره‌های یک ساله آموزشی تدوین می‌شود که در این دوره‌ها حرفه معلمی به افراد پذیرفته شده آموزش داده می‌شود.
حالا در نخستین ماه سال ۹۴ وزیر آموزش‌وپرورش از قول سازمان مدیریت و برنامه ریزی برای اعطای مجوز به این وزارتخانه به منظور جذب ۵ هزار نیرو خبر داده و وعده برگزاری این آزمون را آن هم به زودی می‌دهد.
تعداد زیادی از دانشجویان فارغ التحصیل از سایر دانشگاه‌ها معتقدند که با تاسیس این دانشگاه و تامین نیروی انسانی مورد نیاز وزارت آموزش و پرورش از طریق این دانشگاه فرصت حضور آنها در بدنه آموزش و پرورش تضعیف شده است.
تعدادی از این دانشجویان به خبرنگار تسنیم می‌گویند: با تاسیس دانشگاه فرهنگیان قرار شده تا نیروهای مورد نیاز وزارت آموزش و پرورش از طریق این دانشگاه تامین شود در حالیکه فارغ التحصیلان و نیروهای شایسته سایر دانشگاه‌ها که تعدادشان نیز کم نیست علاقه‌مند برای حضور در بدنه آموزش و پرورش کشور هستند ولی در شرایط کنونی فرصت این کار را ندارند چرا که فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان نیستند.
عده‌ای از صاحب‌نظران براین باورند که می‌توان از ظرفیت فارغ التحصیلان سایر دانشگاه‌ها برای جبران کمبود نیروی انسانی مورد نیاز آموزش‌وپرورش بهره جست و در کنار جذب نیرو از میان فارغ التحصیلان دانشگاه‌ فرهنگیان روش‌های سریعتر و کم هزینه‌تر دیگری را برای جذب نیرو در آموزش‌وپرورش به کار گرفت.
محمود مهرمحمدی سرپرست دانشگاه فرهنگیان با اعتقاد به جذب فارغ التحصیلان سایر دانشگاه‌ها به تسنیم گفت:‌طبق اساسنامه دانشگاه فرهنگیان می‌توانیم فارغ التحصیلان سایر دانشگاه‌ها را با گذراندن دوره آموزشی یک ساله در آموزش و پرورش جذب کنیم. برای اجرای طرح جذب فارغ التحصیلان سایر دانشگاه‌ها در دانشگاه فرهنگیان نیازمند تدوین طرح اجرایی هستیم که هم اکنون این طرح در دست تهیه است و ممکن است از مهر سال آینده این موضوع تحقق یابد.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه ظرفیت پذیرش دانشگاه فرهنگیان کاهش یافته است، چون امکانات کافی را نداریم، عنوان کرد:این بدین معنا نیست که نتوانیم نیازهای نیروی انسانی آموزش و پرورش را تأمین کنیم بلکه می‌توانیم از طریق طراحی دوره‌هایی که زمان کمتری می‌برد و بازدهی بیشتری دارد نیروهای مورد نیاز آموزش و پرورش را تأمین کنیم.
با برگزاری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش در سال جاری بخشی از فارغ التحصیلان سایر دانشگاه‌ها می‌توانند به مجموعه آموزش‌وپرورش وارد شوند.
مربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی نیز گروه دیگری هستند که چشم انتظار آزمون استخدامی آموزش‌‌وپرورش در سال جاری هستند. سال گذشته، فرصت دو ساله آموزش‌وپرورش برای برگزاری آزمون استخدامی مربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی به پایان رسید اما آزمونی برگزار نشد چرا که مسئولان آموزش‌وپرورش اعلام کردند، طبق اعلام سازمان مدیریت و برنامه ریزی ریاست جمهوری سهمیه استخدامی آموزش و پرورش در سال‌های ۹۰ و ۹۱ استفاده شده است و نمی توانیم دیگر سهمیه استخدام دهیم.

عدم برگزاری آزمون استخدامی مربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی منجر به شکل‌گیری اعتراضات گسترده‌ای در سال ۹۳ شد و حتی یکی از بندهای موافقان استیضاح وزیر آموزش‌وپرورش عدم برگزاری آزمون استخدامی بود.
به هر ۴۳ هزار مربی پیش دبستانی و نیروهای شرکتی این روزها چشم انتظار هستند تا بدانند در آزمون استخدامی که مسئولان آموزش‌وپرورش قول برگزاری آن را در سال ۹۴ داده‌اند چه سهمیه‌ای به آنها اختصاص می‌یابد.
البته مسئولان آموزش‌وپرورش از برگزاری آزمون استخدامی با اولویت مربیان پیش دبستانی خبر می‌دهند. اما سوال اصلی مربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی این است که میزان سهمیه و اولویتی که برای آنها در نظر گرفته شده به چه صورت است؟ آیا قرار است تعداد محدودی از این نیروها جذب شوند؟‌ همچنین اولویت برای حضور نیروهای شرکتی همان نیروهایی هستند که در آزمون سال ۹۰ پذیرفته نشده‌اند؟
به گزارش تسنیم، ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان تاکید می‌کند:‌تأمین بخشی از نیازهای خاص آموزش و پرورش در رشته‌هایی که امکان توسعه آن ازطریق «دانشگاه» وجود ندارد، مطابق ضوابط و مقررات وزارت آموزش و پرورش از میان دانش‌آموختگان سایر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی کشور و حوزه‌های علمیه، مشروط به گذراندن دوره یکساله مهارت‌آموزی در «دانشگاه» بلامانع می‌باشد.


 خبر ۱۷ فروردین ۹۴: معاون حقوقی وزارت آموزش و پرورش، پیگیر استخدام مربیان پیش دبستانی هستیم

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ممکن است مجلس درباره عملکرد این وزارتخانه دربرخی موارد حرف داشته باشند، عمده ترین آن را موضوع استخدام مربیان پیش دبستانی عنوان کرد و گفت: این مشکل در دست اقدام و حل است. ما پیگیر استخدام مربیان پیش دبستانی هستیم و منتظریم تا سازمان مدیریت مجوز بدهد.
حجت الاسلام و المسلمین مصطفی ناصری زنجانی در گفت‌وگو با خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در پاسخ به پرسشی درباره دریافت کارت زرد دوم وزیر از سوی نمایندگان مجلس در سال گذشته و احتمال استیضاح دکتر فانی اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی رویکرد مثبتی به آموزش و پرورش دارد.
وی افزود: حیطه فعالیت آموزش و پرورش وسیع است و جمع کردن کار با این وسعت مشکل است. تعداد مدیران ما به اندازه پرسنل برخی وزارتخانه هاست؛ البته منظور مدیران مدرسه نیست، بلکه تنها عدد مدیران ستادی، استانی، مناطق و نواحی آموزش و پرورش با تعداد پرسنل برخی وزارتخانه ها برابری می‌کند.


خبر ۱۶ فروردین ۹۴: آزمون استخدامی آموزش و پرورش تابستان امسال برگزار می‌شود/ آغاز فعالیت پذیرفته‌شدگان از مهر ۹۵
سیدمحمد بطحایی معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، در خصوص آزمون استخدامی آموزش و پرورش اظهار داشت: این آزمون در صورت فراهم شدن شرایط، تابستان امسال برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: بر این اساس امیدواریم بتوانیم پس از برگزاری آزمون در تابستان، پذیرفته‌شدگان را برای یک دوره یکساله در دانشگاه فرهنگیان پذیرش کنیم.
بطحایی افزود: افراد پذیرفته شده پس طی دوره یک ساله در مهر ماه سال ۹۵ در مدارس فعالیت خود را آغاز می‌کنند.
به گزارش فارس، اسفند سال گذشته وزارت آموزش و پرورش از برگزاری آزمون استخدامی در این وزارتخانه و جذب ۵ هزار نفر خبر داده بود و جزئیات رشته‌ها و نحوه برگزاری آزمون به‌زودی اعلام می‌شود.


خبر ۲۳ اسفند ۹۳: پی گیر پنج هزار ردیف استخدام هستیم

رئیس مرکز برنامه ریزی، منابع انسانی وفناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش گفت: پی گیر پنج هزار ردیف استخدام هستیم.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش به نقل از استان فارس ، خسرو نظری در حاشیه گردهمایی معاونین پژوهشی ادارات کل آموزش و پرورش سراسر کشور در شیراز ، با تاکید بر پیگیری مسائل و مشکلات معلمان اظهار داشت: در همین خصوص طرح نظام رتبه بندی سنجش صلاحیت، در راستای ارتقای جایگاه معلمان مورد توجه قرار گرفته است.
رئیس مرکز برنامه ریزی، منابع انسانی وفناوری اطلاعات در ادامه افزود: فرایند جذب نیرو با برگزاری آزمون از متقاضیان صورت می گیرد و واجدان شرایط حائز رتبه برتر در این آزمون در دو نیمسال ،آموزش های لازم در زمینه صلاحیت های حرفه ای و تخصصی مرتبط با معلمی را فرا می گیرند.
وی گفت: پس از این دوره آموزشی، آنها در آزمونی دیگر شرکت می کنند و با موفقیت در این آزمون و احراز صلاحیت های معلمی، مهرماه ۱۳۹۵ به عنوان معلم جذب وزارت آموزش و پرورش می شوند.
نظری اظهار کرد: این برنامه جذب نیروی انسانی پس از اجرای سیاست انقباضی در وزارت آموزش و پرورش در سال های تحصیلی ۹۴ – ۹۳ (کنونی) و ۹۵ – ۹۴ صورت می گیرد.
وی گفت: سابقه عملکرد نیروهای حق التدریس آموزش و پرورش نیز در این فرایند استخدام نیرو موثر خواهد بود.
رئیس مرکز برنامه ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در سال تحصیلی کنونی، ۲۵ هزار نیروی انسانی در مجموعه وزارت آموزش و پرورش در سراسر کشور بازنشسته شدند، از عملکرد نیروهای حق التدریس ۲۴ درصد کم شد و از سوی دیگر، در مقطع ابتدایی ۲۰۰ هزار نفر به مجموعه دانش آموزان اضافه شد اما با این وجود نیروی جدیدی وارد آموزش و پرورش نشد.
نظری گفت: در چنین شرایطی با در پیش گرفتن سیاست انقباضی، به تجمیع کلاس های درس و مدارس و هدایت نیروها به مراکز آموزشی نیازمند معلم، کلاسی بدون معلم نماند و آموزش و پرورش با چالش مواجه نشد.
وی اظهار کرد: این سیاست انقباضی در ارتباط با نیروی انسانی در وزارت آموزش و پرورش ،سال تحصیلی آینده نیز ادامه می یابد.
نظری این نکته را هم یادآوری کرد که در سطح کلان کشور، نسبت دانش آموز به معلم، نسبت ۱۰ به یک است که این نسبت بهتر از کشورهای توسعه یافته با شاخص ۱۱ دانش آموز به یک معلم و شاخص جهانی ۱۴ دانش آموز به یک معلم است.
وی ادامه داد: در کشور حدود یک هزار کلاس درس حدود پنج نفره برقرار است که در ارتقای شاخص نسبت دانش آموز به معلم در سطح کلان کشور تاثیر گذار است و البته این شاخص مربوط به کلان کشور است و می پذیریم که در مناطقی از کشور، شمار دانش آموزان در حال تحصیل در یک کلاس زیاد است.
رییس مرکز برنامه ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش گفت: با توجه به نیازهای این وزارتخانه به نیروی انسانی متخصص و تامین نشدن کامل این نیاز از سازوکار پیش بینی شده در دانشگاه فرهنگیان، پنج هزار نیروی جدید به عنوان معلم در سراسر کشور استخدام می شوند.
وی ادامه داد:معاون رییس جمهوری و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور قول مساعد برای جذب پنج هزار نیرو به عنوان معلم داده است و فرایندهای قانونی برای تحقق استخدام این نیروهای مورد نیاز در جریان است.
وی ادامه داد: ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان اجازه می دهد که چنانچه وزارت آموزش و پرورش نتواند نیازهای خود به نیروی انسانی را از طریق این دانشگاه فراهم کند، از فارغ التحصیلان سایر دانشگاه نسبت به جذب نیرو اقدام کند.
این مقام وزارت آموزش و پرورش گفت: جذب نیرو در رشته های علوم پایه، فنی و حرفه ای و کار و دانش و سایر رشته هایی که امکان تامین نیروی مورد نیاز آنها از فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان نباشد، برای سال تحصیلی ۹۵ – ۹۴ صورت می گیرد.
وی اظهار کرد: به دنبال قول مساعد معاون رییس جمهوری و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور برای ایجاد پنج هزار ردیف شغلی در وزارت آموزش و پرورش، در مقطع کنونی صدور رسمی این مجوز در حال پیگیری است.
نظری گفت: در مجموعه آموزش و پرورش، مقدمات این کار صورت گرفته است و جدول نیروهای مورد نیاز بر اساس رشته تحصیلی، جنسیت و مناطق آموزشی تدوین شده است و با صدور مجوز سازمان مدیریت و برنامه ریزی، فرایند جذب نیرو برای سال تحصیلی ۹۵ – ۹۴ را شروع می کنیم.
رییس مرکز برنامه ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش در ادامه افزود: هوشمندسازی یک هدف نیست، بلکه یک فرآیند است و فرایند هوشمندسازی همواره در حال تحرک است و هیچگاه متوقف نمی شود.
وی تصریح کرد: رویکرد ما در خصوص طرح هوشمندسازی، صرفا استفاده از ابزار و وسایل الکترونیکی و رایانه ای در مدارس و مختص دانش آموزان نیست، بلکه بالا بردن میزان تاثیر فناوری های نوین آموزشی در هوش، درک و خلاقیت و نوآوری دانش آموزان، معلمان و والدین عزیز می باشد.
نظری افزود: تحقیقات در کشورهای پیشرفته و درحال توسعه نشان می دهدکه مدارس هوشمند، درآن کشورهایی است که هوش را یادگیرنده می پندارند و معتقدند از طریق آن می توان باعث ایجاد درک و خلاقیت در دانش آموزان و والدین آنان شد.
نظری تبلت دانش آموزی را به عنوان یکی از ابزارهای فناوری آموزشی و جایگزین نسل چهارم رایانه ها برشمرد و خاطرنشان ساخت: اجرای آن از ویژگی های منحصر به فردی برخوردار است.
وی از هوشمندسازی ۴۰ هزار مدرسه و ۸۰ هزار کلاس درس خبر داد و خاطر نشان کرد: اولیا می‌توانند در صورت تمایل در امر هوشمند سازی مدارس مشارکت داشته باشند .


خبر ۲۱ اسفند ۹۳ :مربیان پیش‎دبستانی در اولویت استخدام آموزش و پرورش
به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، محمد دیمه‎ور صبح امروز در جمع مدیران مدارس اداره‌کل آموزش و پرورش استان گلستان اظهار کرد: تعداد اندکی از مدارس ما هوشمندسازی به معنای برخورداری از کارگاه مستقل در سطح مدارس شده‎اند.
وی تصریح کرد: اعتبارات خوبی در پایه ششم ابتدایی و برای درس کار و فناوری که وجود رایانه و تجهیزات رایانه‎ای از الزامات آن است تدارک دیده شده است.
کمتر از ۵۰ درصد کلاس‎های کار و فناوری در مدارس هوشمندسازی شده‎اند
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: ۲۳۰ میلیارد ریال در سال تحصیلی جاری برای تجهیز کلاس‎های کار و فناوری در کشور تزریق شده و تلاش شد که در سال آینده نیز ادامه پیدا کند.
دیمه‎ور با بیان اینکه کمتر از ۵۰ درصد از کلاس‎های پایه ششم هوشمندسازی شده، گفت: البته هوشمندسازی فقط مختص به تجهیزات نیست و آموزش معلمان و ارائه اطلاعات الکترونیک و آشنایی دانش‌آموزان موضوعاتی دیگری هستند که باید در راستای هوشمندسازی دنبال شود.
وی خاطرنشان کرد: نظام آموزشی، آموزش الکترونیک را در دستور کار معاونت آموزش ابتدایی آموزش و پرورش قرار دارد و در آینده دانش‌آموز می‎تواند از این ظرفیت در هر ساعت از شبانه‎روز استفاده کنند.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش بیان داشت: فضای پیش‌روی آموزش و پرورش در دوره ابتدایی توسعه آموزش الکترونیک است که نیاز است معلمان ما نیز در این راستا آموزش ببینند.
دیمه‎ور خاطرنشان کرد: از نظر ساختاری توسعه نظام دوره‎ای را در آموزش و پرورش دنبال می‎کنیم و باید پایه‎های اول و دوم ابتدایی به صورت مستقل اداره شوند.
افزایش ۲۵.۶ درصدی دوره پیش‌دبستانی در کشور
وی به توسعه دوره پیش‌دبستانی اشاره کرد و گفت: امسال ۲۵.۶ درصد دوره پیش‌دبستانی را در کشور افزایش دادیم و امید است در سال آینده نیز این میزان افزایش پیدا کند.
معاون وزیر آموزش و پرورش ابراز داشت: مربیان مراکز پیش‌دبستانی که از وزارت آموزش و پرورش مجوز کسب کرده‎اند باید طبق قانون کار از حقوق اداره کار برخوردار باشند.
دیمه‎ور در خصوص استخدام مربیان پیش‎‌دبستانی بیان داشت: اخیرا آموزش و پرورش مجوز استخدامی را اخذ کرده است که در این استخدام مربیان پیش‌دبستانی در اولویت قرار خواهند گرفت.
وی در خصوص سنگینی کیف مدارس گفت: تدابیر معلمان و خانواده‎ها در کنار یکدیگر می‎تواند بار سنگین کیف مدارس را سبک‎تر کند و باید معلمان به گونه‎ای برنامه دانش‎آموزان را در طی هفته برنامه‎ریزی کنند که مشکلی برای دانش‎آموزان پیش نیاید.


خبر ۱۸ اسفند ۹۳: انتشار فراخوان آزمون استخدامی آموزش و پرورش ظرف یکماه آینده (برگزاری آزمون استخدامی ۵ هزار نفر در آموزش و پرورش در سال ۹۴)

به گزارش ایسنا، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در نشستی خبری درباره استخدام نیروی انسانی در این وزارتخانه در سا ل آتی و وضعیت استخدامی مربیان پیش دبستانی اظهار کرد:‌ استخدام مربیان پیش دبستانی‌ در گروی کسب ردیف استخدامی از سازمان مدیریت است، اما سازمان مدیریت اعلام کرده به این دلیل که سهمیه استخدامی در این وزارتخانه طی سال های گذشته پیش خور شده است، دیگر ردیف استخدامی داده نمی‌شود، اما اخیرا از سازمان مدیریت درخواستی داشتیم که آنها هم پذیرفتند و قرار شده است پنج هزار سهمیه استخدامی بگیریم.
وی ادامه داد: بر این اساس تا یک ماه آینده فراخوانی را برای برگزاری این آزمون استخدامی منتشر می‌کنیم تا پذیرفته شدگان طی یک دوره یکساله آموزشی در دانشگاه فرهنگیان بتوانند به استخدام آموزش و پرورش در بیایند. این فراخوان عمومی است اما مربیان پیش‌دبستانی و نیروهای شرکتی در اولویت قرار دارند.


خبر ۱۷ اسفند ۹۳:  کمبود پنج هزار و ۸۳۰ مربی بهداشت 

حسن ضیاء الدینی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه آموزش ایرنا اظهار داشت: اکنون حدود شش هزار مربی بهداشت در مدارس شهری کشور وجود دارد و در مدارس روستایی نیز از بهورزهای خانه های بهداشت استفاده می شود.
در زمان حاضر برای حدود دو هزار و ۲۰۰ هزار دانش آموز یک مربی بهداشت در مدارس فعال است.
وی تصریح کرد: اکنون مصوبه سال ۱۳۸۵ مجلس شورای اسلامی برای استخدام مربی بهداشت مدارس موجود است که به دلیل ممنوعیت استخدام نیروی انسانی، تاکنون عملیاتی نشده است.
بودجه سلامت آموزش و پرورش سه میلیارد تومان شد
مدیر کل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: بودجه سلامت این وزارتخانه تا سال ۹۱ صفر بود اما در سال ۹۲ حدود یک میلیارد تومان به این بخش اختصاص یافت و در سال ۹۳ این رقم به حدود سه میلیارد تومان رسیده است.
ضیاء الدینی اظهار داشت: علاوه بر این از محل اعتبارات دیگر دستگاه ها همچون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز کمک هایی به بخش سلامت آموزش و پرورش شد که در راستای سلامت دانش آموزان به مصرف رسید.
وی تصریح کرد: از آنجا که اکنون بیش از ۱۳ میلیون دانش آموز در مدارس سراسر کشور مشغول تحصیل هستند این مبلغ برای بحث سلامت و تندرستی دانش آموزان به هیچ وجه کافی نیست.
مدیر کل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش یادآورشد: خدمات بهداشتی دانش آموزان شامل وضعیت جسمانی، روانی و اجتماعی است که اگر به این قسمت معاینات دوره ای دانش آموزی، مهارت های زندگی، آموزش بلوغ، مشاوره و آسیب های اجتماعی را اضافه کنیم بر اساس استانداردهای جهانی به ازا هر دانش آموز ۱۰۰ هزار ریال سرانه نیاز است.
سرانه بهداشتی هر دانش آموز تنها ۳۰ هزار ریال است
مدیر کل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بر اساس برآوردهای سال های گذشته سرانه بهداشتی هر دانش آموز سالانه تنها حدود ۳۰ هزار ریال بوده است، گفت: اگر این وزارتخانه بخواهد خدمات جدیدی را در اختیار دانش آموزان قرار دهد به ازا هر دانش آموز باید ۵۰ هزار ریال سرانه در نظر بگیرد.


خبر ۱۳ اسفند ۹۳: جذب فارغ التحصیلان برتر سایر دانشگاه ها در دانشگاه فرهنگیان برای تدریس از سال آینده

رییس دانشگاه فرهنگیان از جذب فارغ التحصیلان برتر سایر دانشگاه ها در این دانشگاه برای تدریس از سال آینده خبر داد.
مهر محمدی امروز در مراسم پایانی همایش کشوری جایگاه اقتضائات در تربیت معلم در مشهد گفت : فارغ التحصیلان ممتاز سایر دانشگاه ها در مقاطع تحصیلات تکمیلی پس از گذراندن یک دوره یک ساله و قبولی در آزمون نهایی می توانند در دانشگاه فرهنگیان استخدام شوند.
وی ابراز امیدواری کرد کمبود حدود ۳ هزار استاد در دانشگاه فرهنگیان کشور از این طریق بر طرف شود.
دانشگاه فرهنگیان هم اکنون حدود هزار استاد و عضو هیات علمی دارد.


خبر ۱۰ اسفند ۹۳: کمبود ۱۲ هزار مربی پرورشی/ استخدام ۱۰۰۰ نفر در آموزش و پرورش طی سال آینده
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر ۴۹ هزار و ۹۴۱ نفر مربی پرورشی تمام وقت داریم که بر اساس ساماندهی نیروی انسانی ما ۱۲ هزار و ۱۱۰ نفر نیروی انسانی کمبود داریم .
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مازندران،حمیدرضا کفاش در نشست خبری که در اردوگاه دانش‌آموزی بادله برگزار شد،اظهار کرد: ۲۶۰۰ سهمیه عمره دانش آموزی داریم و تا پایان اسفندماه نیز اعزام‌ها ادامه دارد.
وی افزود: ۵۰۰۰ نفر سهمیه از عتبات و عالیات گرفته شد و برای پسران و دختران این اعزام تفاوتی ندارد اما باید یکی از والدین همراه فرزندان باشد.
کفاش اظهار کرد: از ۱۵ مهر تاکنون بیش از ۵۵۰ نفر در سطح کشور به اردو راهیان نور اعزام شدند و امسال با هر کاروان مدیر هم اعزام می‌شود خوشبختانه تاکنون مشکلی بوجود نیامده و کیفیت اعزام نسبت به گذشته بهتر بوده است.
به گفته کفاش ، از اول سال تحصیلی ۲۱۵۱ مدرسه ابتدایی به صورت پایلوت روزهای پنجشنبه باز شد که اگر نتایج این پژوهش مثبت باشد در طی یک برنامه پنج ساله روزهای پنجشنبه مدارس را باز خواهیم کرد.
کفاش با بیان اینکه جهت گیری دولت برای رفاه حال فرهنگیان مثبت است،اظهار کرد: در سال ۹۳ مبلغ ۴۰ میلیارد تومان از طریق وزارت آموزش و پرورش اعتبار برای حوزه پرورشی در نظر گرفته شد که هنوز همه اعتبارات اختصاص نیافته است.
وی با اشاره به اختصاص ۲۸ میلیارد تومان اعتبار به وزارت آموزش و پرورش افزود: این مبالغ تغییری در رفاه معلمان ایجاد نخواهد کرد ولی برای تحول در حقوق معلمان همت کل دولت و مجلس را می طلبد و حرکتی همچون حرکت وزارت بهداشت نیاز است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: ۶ میلیارد تومان از کمیسیون آموزش قرآن برای فعالیت های قرآنی دارالقرآن آموزش و پرورش استان‌ها در سال ۹۳ اختصاص یافت.
کفاش گفت: طرح تحول بنیادین جنبه تربیت اعتقادی، سیاسی، علمی و فناورانه، و.. دارد و ما را موظف کرده تا دانش‌آموزان را در ابعاد مختلف ما برنامه داشته باشیم.
وی با بیان اینکه ما باید دانش‌آموزان و معلمان را با مسائل سیاسی اشنا کنیم، افزود: پرسش مهر دانش‌آموزی برای جریان سازی فرهنگی است که این فرهنگ‌ها بتواند دراز مدت جای خود را باز کند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ۴۹ هزار و ۹۴۱ نفر مربی پرورشی تمام وقت داریم و بر اساس ساماندهی نیروی انسانی ما ۱۲ هزار و ۱۱۰ نفر نیروی انسانی کمبود داریم که امسال با ۷۸ هزار ساعت حق التدریس برخی از کاستی ها را جبران شده ولی این کمبود وجود دارد.
وی افزود: ۱۰۰۰ نفر از سال ۱۳۹۵ به مجموعه اموزش و پرورش از طریق دانشگاه فرهنگیان جذب آموزش و پرورش خواهد شد و دانشجویان دانشگاه فرهنگیان به محض ورود به دانشگاه استخدام رسمی می‌شوند.
کفاش عنوان کرد: ۱۷ هزار و ۷۶۳ مشاور رسمی داریم و بر اساس سند درسی ملی مشاور باید برای همه دوره های تحصیلی مشاور داشته باشیم که در اینصورت نیازمند ۱۵ هزار و ۹۵۴ نفر مشاور هستیم.


آگهی های استخدام گذشته:

آگهی استخدام سال ۸۹ آموزش و پرورش:

به گزارش مهر ، به منظور تأمین نیروی انسانی مورد نیاز آموزش و پرورش طبق مفاد قوانین و مقررات بویژه قانون مدیرتی خدمات کشوری و در چارچوب دستور العمل نحوه برگزاری امتحان عمومی و تخصصی افراد واجد شرایط را به استناد مجوز استخدامی شماره ۳۹۴۳/۲۰۰ مورخ هشتم اردیبهشت ۱۳۸۹ ، معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری از طریق برگزاری آزمون توانمندی های عمومی، علمی، مهارتی و تخصصی، مصاحبه تخصصی، آزمون عملی (حسب مورد) و طی مراحل گزینش و طی دوره کارآموزی، مهارتی و توجیهی مربوطه به شرح ذیل استخدام می کند.
تابعیت نظام جمهوری اسلامی ایران، اعتقاد و التزام عملی به مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران، اعتقاد و التزام عملی به اسلام و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و اصل مترقی ولایت مطلقه فقیه، تدین به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان رسمی کشور مصرح در قانون اساسی ، داشتن کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا معافیت دائم از خدمت ، عدم اتهام و محکومیت به فساد اخلاقی و اعتیاد به دخانیات و مواد مخدر و عدم سابقه محکومیت جزایی موثر از برخی از شرایط شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش است.همچنین داشتن سلامت جسمانی و روانی وتوانایی اشتغال، نداشتن منع استخدام در دستگاههای دولتی به موجب آراء مراجع قانونی
از دیگر شرایط شرکت در این آزمون است. ضمن اینکه داوطلبان استخدام نباید مستخدم رسمی ، ثابت و پیمانی سایر دستگاه های دولتی و یا بازخرید خدمت باشند.
شرایط اختصاصی استخدام
دارا بودن مدرک تحصیلی دانشگاهی معتبر و حوزوی سطح دو و بالاتر (با تأیید شورای حوزه علمیه قم) در رشته های تحصیلی مرتبط با رشته شغلی مورد تقاضای استخدام ، حداقل سن۲۰ سال تمام و حداکثر سن ۳۵ سال تمام برای دارندگان مدرک تحصیلی کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد تا تاریخ انتشار آگهی استخدام و معادل حوزوی نیز به همین ترتیب است.
تبصره: موارد ذیل به شرط تائیدیه های معتبر به حداکثر سن مقرر در این بند اضافه می شود.
۱- داوطلبانی که در جبهه های نبردحق علیه باطل (از تاریخ ۳۱/۶/۱۳۵۹ لغایت ۲۹/۵/۱۳۶۷) به طور داوطلبانه خدمت کرده اند به میزان مدت حضور در جبهه های نبرد حق علیه باطل.
۲- افراد خانواده معظم شهدا ، آزادگان ، مفقودالاثرها شامل: همسر ، فرزندان ، پدر ، مادر ، خواهر و برادر تا میزان پنج سال.
۳- آزادگان و فرزندان شهدا و جانبازان ۲۵% و بالاتر از شرط حداکثر سن معاف می باشند.
۴- قوانین و مقررات مربوط به ایثارگران و خانواده معظم شهدا اعمال می گردد.
۵- قوانین و مقررات حاکم بر امور استخدامی در خصوص دیگر اقشار از جمله افراد بومی نیز حسب مورد اعمال می گردد.
۶- دانشجویان و دارندگان مدارک تحصیلی پایین تر و بالاتر ازمقاطع تحصیلی اعلام شده در شرایط احراز مشاغل مورد اشاره و همچنین دارندگان مدارک معادل حق ثبت نام و شرکت در آزمون را ندارند و به مدارک ارسالی آنان به هیچ وجه ترتیب اثر داده نخواهد شد.
۷- چنانچه در هر مرحله از مراحل آزمون و جذب (حتی پس از قبولی نهایی وصدور حکم استخدام) محرز شود داوطلب اطلاعات و مدارک خلاف واقع داده یا فاقد شرایط مندرج در آگهی است ، محروم و قبولی آنان کان لم یکن تلقی خواهد شد و در صورت صدور، حکم­استخدامی آنها لغو و بلا اثر می­شود وهیچگونه حق اعتراضی نخواهد داشت.
۸- مدارک تحصیلی فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی در صورت پذیرفته شدن در آزمون (حداکثر ۲ ماه پس از اعلام نتیجه) بایستی به تائید سازمان مرکزی دانشگاه مذکور برسد.
۹- استخدام افراد واجد شرایط از محل این مجوز صرفاً در تعداد / جنسیت و مناطق جغرافیایی مشروحه دراین آگهی بوده و اینگونه افراد حق نقل وانتقال وجابجایی به مناطق دیگر را نخواهند داشت.
تاریخ ثبت نام
ثبت نام از روز یکشنبه مورخ دوازدهم اردیبهشت لغایت روز یکشنبه نوزدهم همان ماه از طریق پایگاه اینترنتی مرکز سنجش آموزش و پرورش به نشانی http://Aee.medu.ir و با استفاده ازکارت رمز صورت می گیرد.
بر اساس این گزارش ، این مهلت به هیچ عنوان قابل تمدید نیست. برای تهیه کارت رمز لازم است داوطلبان در تاریخ های ذکر شده با همراه داشتن اصل فیش واریزی به مبلغ پنج هزار تومان به حساب جاری ۹۸۰ خزانه نزد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران قابل پرداخت در تمامی شعب بانک ملی به عنوان حق شرکت در آزمون های استخدامی که درمهلت مقرر فوق الذکر واریز شده است، در ساعات اداری به کارگزینی یکی از ادارات آموزش وپرورش شهرستانها، نواحی و مناطق کشور مراجعه و کارت رمز مربوط را دریافت نمایند.
ایثارگران ازپرداخت ۵۰ درصد مبلغ مذکور و فرزندان شاهد و فرزندان جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر از پرداخت کل هزینه ثبت نام معاف می‌باشند. مبلغ واریزی حق شرکت در آزمون به هیچ عنوان قابل استرداد نمی باشد.
نحوه ثبت نام در آزمون
ورود به پایگاه مرکز سنجش آموزش وپرورش به نشانی: http://Aee.medu.ir (براساس کد رمز خریداری شده ازکارگزینی مناطق آموزش و پرورش) و تکمیل فرم الکترونیکی استخدام پیمانی و قراردادن فایل عکس در محل مورد نظر در فرم مذکور ودریافت کد رهگیری جهت صدور کارت ورود به جلسه آزمون واعلام نتایج.
چنانچه داوطلبی مراحل ثبت نام را به طور کامل انجام نداده و کد رهگیری دریافت نکند هیچگونه حقی برای شرکت درآزمون نخواهد داشت و کارت ورود به جلسه برای وی صادر نمی شود
نحوه برگزاری آزمون و پذیرش داوطلبان
آزمون استخدامی در دو مرحله برگزار می شود . مرحله اول شامل سؤالات عمومی وسؤالات تخصصی مرتبط با رشته شغلی است و داوطلبانی که حداقل ۶۰ درصد نمره آزمون عمومی این مرحله را کسب کنند تا سقف سه برابر ظرفیت استخدام براساس اولویت نمره برتر تخصصی به مرحله دوم آزمون معرفی خواهند شد .
مواد آزمون مرحله اول (عمومی وتخصصی)
سوالات عمومی شامل زبان و ادبیات فارسی، معارف اسلامی‌، زبان انگلیسی عمومی ـ اطلاعات سیاسی و اجتماعی و مبانی قانونی ، فناوری اطلاعات ، ریاضی و آمار مقدماتی که به تعداد ۱۰۰ سوال چهار گزینه ای (با اعمال نمره منفی برای پاسخ غلط) طراحی خواهد شد.
تبصره : اقلیت های دینی ازپاسخگویی به معارف اسلامی معاف بوده وامتیاز آن در سایر مواد آزمون توزیع می شود .
سوالات تخصصی شامل حداقل ۴۰ سوال مرتبط با رشته شغلی است.
مواد آزمون مرحله دوم (تخصصی مرتبط با مهارت‌های معلمی و آزمون های عملی و مهارتی)
پس از اعلام نتایج مرحله اول اعلام خواهد شد و دیگر مراحل جذب مانند دوره توجیهی، آموزشی، مهارتی و کارآموزی و طی مراحل گزینش (توسط هیأت عالی گزینش) نیز متعاقباً اعلام می گردد.
زمان و چگونگی توزیع کارت ورود به جلسه آزمون
کارت ورود به جلسه آزمون مرحله اول از روز شنبه یکم خرداد ۱۳۸۹ لغایت سه شنبه مورخ چهارم خرداد ازطریق ورود (با استفاده از کد رهگیری) به پایگاه اینترنتی مرکز سنجش آموزش و پرورش به نشانی : http://Aee.medu.ir قابل دریافت است. نام ونشانی محل برگزاری آزمون درکارت ورود به جلسه درج گردیده است .
زمان برگزاری آزمون مرحله اول
زمان برگزاری آزمون مرحله اول بعد ازظهر جمعه هفتم خرداد ماه ۱۳۸۹ است.
همچنین زمان و نحوه برگزاری آزمون مرحله دوم که مربوط به آزمون سؤالات تخصصی مرتبط با مهارت های معلمی و روش تدریس می باشد بعد از اعلام نتایج آزمون مرحله اول به اطلاع پذیرفته شدگان خواهد رسید.


ضمن آرزوی موفقیت سایت ایران استخدام خدمت یکایک شما کارجویان محترم، به اطلاع میرسانیم که تمام اخبار استخدامی مرتبط با آموزش و پرورش در طی هر سال در این صفحه خدمت شما عزیزان اطلاع رسانی خواهد شد.
جهت مشاهده شرایط استخدام در آموزش و پرورش (اخذ شده از آخرین اگهی استخدامی‌مربوطه) اینجا کلیک نمایید

اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش در همین مبحث اطلاع رسانی خواهد شد.

تمامی‌اخبار در رابطه با استخدام آموزش و پرورش در همین صفحه به اطلاع شما خواهد رسید

+جهت مشاهده سایت رسمی‌ وزارت آموزش و پرورش اینجا کلیک نمایید

شما کارجویان عزیز می‌توانید با به اشتراک گذاشتن نظرهای خود ، با ما همراه باشید.

  • sajad amgazi

نظرات  (۱)

سلام

دانلود جدیدترین آهنگ ها در موزیک پلاس ...

به ما سر بزن و لذت ببر :)

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی